سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد
سرخط خبرها

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا: رزمایش‌های مرکب «نداجا» توسعه یابد| لزوم آمادگی برای مقابله با جنگ ترکیبی

  • کد خبر: ۱۰۹۷۷۶
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶
مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا: رزمایش‌های مرکب «نداجا» توسعه یابد| لزوم آمادگی برای مقابله با جنگ ترکیبی
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: ما باید راهبرد تهدیدات آینده علیه کشور را تشخیص دهیم و در مقابل تهدیدات آینده که احتمالاً جنگ ترکیبی دریاپایه و هواپایه است، آماده شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر «سید یحیی صفوی» دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا صبح امروز (دوشنبه) در نشست تخصصی بررسی مأموریت‌های نیروی دریایی ارتش که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، اظهار داشت: نیروی دریایی راهبردی یک افتخار برای ایران و عاملی برای عمق‌بخشی به مسایل راهبردی دفاعی و امنیتی است.

وی خطاب به فرماندهان نداجا گفت: شما به‌عنوان نیروی دریایی راهبردی در حوزه‌های جغرافیای سیاسی اقیانوس هند و دریای عمان، باید رزمایش‌های مشترک برگزار کنید و در حوزه دریای خزر نیز با هماهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع با کشور‌های همسایه این دریا روابط دیپلماسی دریایی را گسترش دهید؛ همچنین باید روابط دریایی و رزمایش‌های مرکب ما با کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های و کشور عمان هم افزایش یابد.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: ما باید راهبرد تهدیدات آینده علیه کشور را تشخیص داده و در مقابل تهدیدات آینده که احتمالاً جنگ ترکیبی دریاپایه و هواپایه است، آماده شویم و باید خودمان را در مقابل هرگونه تهدیدات ترکیبی آماده کنیم.

سردار صفوی عنوان کرد: ما دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر مرز ساحلی داریم، اما کشورمان هنوز راهبرد اقتصاد دریامحور را جدی نگرفته که در این زمینه، نیروی دریایی ارتش می‌تواند کمک شایانی بکند؛ همچنین شما باید همکاری و هماهنگی نیروی دریایی ارتش با سایر نیرو‌های ارتش و نیرو‌های دریایی و هوافضای سپاه را گسترش دهید.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس با تأکید بر لزوم گسترش سواحل مکران عنوان کرد: سواحل مکران می‌تواند بیش از یک میلیون نفر را اسکان دهد و دروازه اقتصادی کشور باشد.

وی افزود: در زمینه گسترش سواحل مکران، نیروی دریایی باید به دولتمردان کمک کند؛ زیرا با استفاده از ظرفیت این سواحل می‌توان استان سیستان و بلوچستان را احیا کرد؛ همچنین نیروی دریایی ارتش باید در زمینه تکمیل کریدور شمال به جنوب، به دولت کمک کند.

سرلشکر صفوی همچنین تأکید کرد: نیروی دریایی ارتش باید توجه ویژه‌ای به استفاده از زیردریایی، پهپاد و ماهواره‌ها داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->